Echipa noastră

Psiholog clinician și doctor în Psihologie Clinică. 

Domenii de interes: adaptarea la boală și dezvoltarea de intervenții psihosociale accesibile pentru persoanele diagnosticate cu cancer.

Face parte din echipa de cercetare a Universității Flinders.

 

Lisa Beatty

Medic oncolog și coordonatorul programului ,,Head of the Survivorship" din cadrul Flinders Centre for Innovation in Cancer, Flinders University. Interese de cercetare: managementul cancerului la sân, îngrijire suportivă, comunicarea cu pacientul și luarea de decizii. Face parte din echipa de cercetare a Universității Flinders.

Bogda Koczwara

Doctor în psihologie, cu o specializare în psihoterapia problemelor
emoționale asociate bolii. Pe lângă activitatea didactică și de cercetare din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, activează ca psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental, serviciile sale fiind adresate copiilor și adulților.
 

Oana Cobeanu

Psiholog clinician, psihoterapeut, consilier genetic și lector univ. dr. în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, ,,Universitatea Babeș-Bolyai".

Domenii de interes științific: Consiliere genetică, Psihologie clinică, Psihoterapii Cognitive și Comportamentale, Psihooncologie, Aplicații ale psihologiei clinice și psihoterapiei în consiliere genetică.

Ramona moldovan

Consilier psihologic și doctorand în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea ,,Babeș-Bolyai".

Domenii de interes științific: Consilierea genetică pentru forme de cancer ereditar și prevenția cancerului, Consiliere genetică pentru tulburări mintale, Aspecte psihosociale legate de testarea genetică.

andrada ciucă

Masterand în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea ,,Babeș-Bolyai".

Domenii de interes științific: Intervenții psihosociale livrate prin intermediul internetului, iCBT pentru boli cronice, Intervenții specifice asistenței sociale în domeniul oncologiei, Psihooncologie.

Andrei Marian Nemeti

Instituții partenere