cropped-cropped-71d24d6da40e0fbdef3de68464e5f01d-location-map-icon-by-vexels.png

Ghid de utilizare

1. Pagina principală a site-ului

În imaginea de mai sus puteți observa pagina principală a site-ului.

Aici veți putea accesa atât modulele, cât și alte informații.

2. Accesarea modulelor.

Pentru a accesa modulele, faceți click fie pe butonul ,,Lupta psihologică cu cancerul", fie pe butonul ,,Faceți click aici pentru a începe".

3. Selectarea ordinii modulelor.

Puteți alege modulul cu care doriți să continuați în săptămână care va urma. În fiecare săptămână veți avea acces la un nou modul, în funcție de preferința dumneavoastră  sau de aspectele problematice cu care vă confruntați. Faceți click pe Ordinea modulelor pentru a trimite o cerere de schimbare a ordinii modulelor. În următoarea săptămână veți avea acces la modulul dorit. Dacă nu vă exprimați preferința în acest sens, veți avea acces în fiecare nouă săptămână la modulul următor, în ordinea obișnuită.

4. Nu veți avea acces la toate modulele chiar din prima săptămână.

Modulele conțin o cantitate mare de informație care este dificil de parcurs toată în aceeași zi sau într-o săptămână.  Aceste 6 module sunt construite astfel încât să fie parcurse pe durata a 6 săptămâni, adică un modul pe săptămână.

4. Completarea chestionarelor care ne ajută să ne dăm seama cum vă simțiți.

Veți fi rugat/ă să completați chestionarele pe care vi le punem la dispoziție. Acestea ne vor ajuta să ne dăm seama atât cum vă simțiți din punct de vedere emoțional, cât și dacă acest program vă ajută. Vă vom trimite linkul către aceste chestionare pe adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o atunci când v-ați înregistrat pe site. Veți fi rugat/ă să completați chestionarele furnizate de noi în următoarele faze:

  • Înainte de a accesa pentru prima oară modulele 
  • După trei săptămâni în care ați avut acces la module
  • La finalul celor șase module

Durata de timp necesară pentru completarea chestionarelor este de câteva minute. 

5. Cum ne puteți contacta.

Pentru orice informații adiționale legate de acest program de intervenție dar și în cazul în care aveți dificultăți tehnice de utilizare a site-ului sau a fișelor de lucru disponibile, vă rugăm să ne contactați. Puteți face asta prin intermediul formularului de contact, sau ne puteți scrie direct într-un mesaj privat pe Facebook.

Dificultăți tehnice frecvente

Repair-icon
  • Este posibil ca uneori fișele de lucru să nu se încarce, în funcție de tipul de browser utilizat sau de setările browserului dumneavoastră. Pentru a rezolva această problemă, vă rugăm să faceți un ,,Refresh" paginii (Click dreapta + Refresh sau apăsați F5).
  • Dacă folosiți un browser vechi, este posibil să nu vedeți diacriticile sau ca aranjarea în pagină să fie dereglată. Pentru a evita acest lucru, vă rugăm să folosiți ultima versiune de Chrome, Firefox, Safari sau Internet Explorer.
  • Nu vedeți subtitrările filmărilor de pe youtube. Pentru a vedea filmările de pe youtube cu subtitrări în limba română, faceți click pe butonul CC, din opțiunile media playerului online.