Termeni și condiții de participare

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații. Acestea includ o descriere a cursurilor noastre, a proiectelor de cercetare asociate acestor cursuri, precum și termenii și condițiile participării. Dacă informațiile prezentate nu sunt suficient de clare, sau dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să folosiți formularul de contact. Dacă întelegeți și acceptați termenii și condițiile acestei evaluari online, veți fi rugat să vă oferiți consimțământul informat. Dacă nu întelegeți sau nu sunteți de acord cu termenii și condițiile descrise în această evaluare online, nu veți putea putea avea acces la cursurile noastre și veți fi rugat să ne contactați dacă aveți nevoie de informații adiționale.

 • Prin această platformă online dorim să evaluam eficacitatea unei intervenții de tip cognitiv-comportamentale în ameliorarea simptomelor de anxietate și depresie pentru pacienții diagnosticați cu cancer. După ce veți completa acest formular online, un membru al echipei vă va contacta și vă va comunica dacă sunteți elibil pentru a participa la studiul nostru. Programul de intervenție se desfășoară pe parcursul a 6 săptămâni și este conceput pentru a trata anxietatea și depresia comorbidă cu diagnosticul de cancer. Aceste cursuri includ psihoeducație, strategii cognitiv-comportamentale și strategii de ameliorare a simptomelor somatice. Înainte de a începe modulele, participanții sunt rugați să completeze chestionarele puse la dispoziție. Chestionarele constă în evaluarea evoluției simptomatologiei privind anxietatea și depresia. La sfârșitul cursurilor, participanții sunt rugați să completeze pe lângă chestionarele de evaluare a simptomelor, și un chestionar de evaluare a satisfacției cu privire la aceste cursuri și la experiența online.
 • În continuare este prezentat motivul și scopul evaluării simptomelor dumneavoastră. Scopul instrumentelor de screening online este de a evalua preocupările dumneavoastră curente și de a determina dacă întruniți criteriile minime de participare la această intervenție psihologică. De asemenea, răspunsurile dumneavoastră ne vor ajuta să concepem alte instrumente de screening mai eficiente pentru a le putea folosi în acest program online. Printre potențialele beneficii ale participării la evaluările periodice se numără faptul că prin răspunderea la aceste întrebări și discutarea rezultatelor cu un membru al echipei care vă va contacta, veți putea întelege mai bine preocupările și problemele cu care vă confruntați. Dacă această evaluare indică că sunteți eligibil pentru a participa la studiul nostru, vă vom contacta pentru a determina dacă sunteți în continuare interesat în a participa. Dacă această evaluare denotă faptul că simptomele dumneavoastră nu pot fi ameliorate prin intermediul acestui program online sau dacă nu mai sunt locuri disponibile, un membru al echipei va face tot posibilul de a vă sugera servicii alternative.
 • În continuare sunt prezentate limitele confidențialității. Răspunsurile pe care le primim de la dumneavoastră sunt confidențiale însă există câteva limite ale confidențialității, de care fiecare participant trebuie să fie informat. Dacă vă aflați într-o situație de risc major care implică un pericol pentru viața dumneavoastră sau pentru viața altora, confidențialitatea poate fi încălcată pentru a preveni acest lucru. Dacă împărtășiți informații care sugerează faptul că un minor se află într-o situație de risc, suntem obligați să anunțăm serviciile de  Asistență Socială și Protecția Copilului.  Prin folosirea oricărui serviciu disponibil pe internet, există riscuri care pot compromite confidențialitatea dumneavoastră.
 • Termenii si Conditiile, precum si Politica de Confidentialitate se aplica pentru fiecare și toate utilizarile platformei online de catre dumneavoastră. În cazul în care decideți să nu mai utilizați această platformă online, Termenii și Condițiile, precum și Politica de Confidendtialitate rămân aplicabile pentru fiecare și toate utilizarile anterioare ale acestui site de către dumneavoastră.

  Daca nu sunteți de acord cu una sau mai multe prevederi ale Termenilor si Condițiilor și/sau a Politicii de Confidențialitate sau nu vă asumați respectarea integrala a acestora, vă rugăm sa nu utilizați această platformă online.

  Precizăm faptul că  pentru a utiliza sub orice formă această platformă online trebuie să aveți cel puțin 18 ani. Utilizarea acestei platforme online de catre dumneavoastră reprezintă o confirmare a acestui lucru.

 • Este permisă tipărirea sau descărcarea informațiilor și a conținutului de pe această platformă online doar pentru utilizarea personală și necomercială de către dumneavoastră. Acestea nu pot fi utilizate în niciun fel, reproduse, transferate, făcute publice pe alte pagini web sau prin alte mijloace de comunicare și în nicio activitate care ar putea aduce prejudicii echipei noastre de cercetători, fără acordul scris prealabil din partea noastră.

   

  Orice reproducere a conținutului sau a materialelor noastre se va face exclusiv in cazul în care aţi fost autorizat în prealabil în scris de catre noi să faceţi acest lucru.